|  |  |     
  Cabaret-Concert
  Actualiteit
  Agenda
  Agenda
  Natuurpark
  Natuurparkcentrum
      Expo FANIA
      De groene boetiek
      Speeltuin
      Restaurant "La Fagn'étéria"
      Partners
  Activiteiten
  Games
  Toegang
  In de buurt
  Jachtdata


 


Het Natuurparkcentrum en zijn doelstellingen

 

    

 


 Gelegen in het hart van het uitgestrekte landschap van de Hoge Venen, nodigt het Natuurparkcentrum U uit voor een aangenaam en leerijk verblijf in de streek. 
        
 Dankzij zijn tussenkomst in het herstel, het behoud en de promotie van dit uitzonderlijk natuurgebied, wil het Natuurparkcentrum, samen met de beheerscommissie van het Park, promotie maken voor een eerder zacht toerisme, waar milieubehoud en infrastructuur hand in hand gaan met het toerisme.


      

 

                                                      
   

   

 

 

 

 Om U te laten kennismaken met de schoonheid en het unieke kader van het natuurgebied, heeft het Natuurparkcentrum, in de loop der jaren, een natuurontdekkingsprogramma ontwikkeld, dat rekening houdt met de leefwereld van de plaatselijke bevolking en aandacht heeft voor het evenwicht in de natuur.

 Het spreekt dan ook voor zich dat een groot aantal actvivteiten concrete thema’s behandelen zoals het water, de planten en de dieren. Via deze activiteiten voor alle leeftijden, beschikt het Natuurparkcentrum over een uitstekend middel om U in contact te brengen met de rijkdommen van de streek, zonder schade toe te brengen aan dit ecosysteem. (U vindt alle inlichtingen voor onze activiteiten door te klikken op de overeenstemmende rubriek in het menu links boven).

 Deze onderwerpen werden bovendien uitgewerkt in een groot aantal folders waar de eigenschappen en de bijzonderheden van de Hoge Venen aan bod komen.

 

 

 

 

OPENINGSUREN
_______________
 
 
Vanaf maandag tot en met vrijdag: 9 uur – 17 uur 
Weekends en feestdagen: 10 uur – 18 uur
 
Gesloten:
de 24/12 en 31/12: vanaf 14 uur
de 25/12 en 01/01: de hele dag

 

 

 

   PARC NATUREL HAUTES FAGNES-EIFEL
Route de Botrange, 131 4950 WAIMES Tél: 080/44.03.00. Fax: 080/44.44.29.
| V-103164849
  IDENTIFICATION  |   Powered by Imust.be   VERVIERS  |  Sitemap